Over de praktijk

Tandartspraktijk van Houtenstraat is een kleine frisse praktijk met aandacht voor de individuele patient en zijn/haar klachten.
Wij proberen een sfeer te creëren waarin u zich thuisvoelt, waarbij vertrouwen en wederzijds respect op de voorgrond staan.
Wij maken gebruik van moderne technieken en behandelmethoden. Door regelmatige nascholing zijn we altijd up to date. Wij zijn aangesloten bij het kwaliteitsregister tandartsen(KRT).

Het team van tandartspraktijk van Houtenstraat bestaat uit tandarts, mondhygiënist, preventie- en balie assistent en administratief medewerker.

Tandarts Lynda Cornet

Al geruime tijd werkzaam in tandartspraktijk van Houtenstraat als algemeen practicus met als aandachtsgebied endodontologie, wortelkanaalbehandelingen, en chirurgie. Het gebruik van de behandelmicroscoop is voor deze aandachtsgebieden onmisbaar, en u zult ervaren dat de microscoop veel gebruikt wordt.

Op maandag tot en met donderdag werkt mevrouw Cornet in de tandartspraktijk van Houtenstraat, op vrijdag is zij werkzaam als assistent bij de maatschap kaakchirurgie in Roosendaal op de polikliniek.

Voor vragen aan de tandarts: lyndacornet@tpvanhoutenstraat.nl.

Mondhygiëniste Patricia van Vlimmeren-Ham

Patricia is in 1993 afgestudeerd als mondhygiëniste aan de ACTA in Amsterdam. Sindsdien is zij werkzaam in tandartspraktijk van Houtenstraat. Binnen de praktijk, eigenlijk binnen de tandheelkunde, is preventie een belangrijk onderdeel. Patricia begeleidt u naar een perfecte mondhygiëne en zorgt dat deze, samen met uw inzet, zo goed mogelijk op peil blijft. Patricia werkt op maandag, dinsdag en donderdag in de praktijk.

Voor vragen aan Patricia: patricia@tpvanhoutenstraat.nl.

Preventie assistente en balieassistente Nancy Knappers

Nancy is het aanspreekpunt van de praktijk. Zij neemt de telefoon aan om afspraken met u te maken en om uw vragen te beantwoorden. In 2004 Heeft Nancy het diploma preventie assistente gehaald. Zij behandelt patienten woensdag- en donderdagmiddag.

Voor vragen aan Nancy: balie@tpvanhoutenstraat.nl.

Tarieven

Klik hier voor onze tarieven.

Bij het samenstellen van de vrije tarieven zijn wij zeer zorgvuldig te werk gegaan. In de tarieven zijn bijvoorbeeld de kwaliteiten en ervaringen van de werknemers verwerkt. Wij leveren u een product op maat. Voor elke behandeling hoger dan 150 euro wordt u een begroting aangeboden. De kosten zijn voor u dan inzichtelijk zodat u bij uw verzekering kunt navragen wat de hoogte van vergoeding is. De vergoeding is afhankelijk van uw afgesloten verzekeringspakket.

Nota’s

Onze nota`s worden verzorgd door NMT-FenCs. Zij nemen de nota`s van ons over en versturen de declaratie. Als NMT-FenCs een overeenkomst met uw verzekering heeft wordt de nota direct naar uw verzekeringsmaatschappij gestuurd. Als u niet in aanmerking komt voor 100% vergoeding krijgt u een nota van het deel wat niet vergoed wordt . De hoogte hiervan hangt af van uw afgesloten pakket en van uw verzekering. Voor vragen over uw nota kunt u bellen met NMT-FenCs 0900-777 777 1 of kijk op www.uwnota.nl.

Administratrice Marijke van den Berg

Eén keer in de twee weken werkt Marijke op maandag in de praktijk. Voor vragen over uw nota of andere financiële vragen kunt u bij haar terecht, info@tpvanhoutenstraat.nl.

Afspraak maken

Ga naar het formulier om een afspraak maken. Er kunnen alleen controle- en consult afspraken aangevraagd worden.
Praktijktijden tandarts: maandag,dinsdag, donderdag 8.30-17.00 uur, woensdag 8.30-12.30 uur.
Werktijden mondhygiëniste: maandag 8.30-12.30 uur.
Dinsdag 8.30-17.00 uur, donderdag 8.30-15.00 uur.
Werktijden preventieassistente : woensdag 13.00-17.00 uur.
Donderdag 15.00-17.00 uur.

Acute klachten

Patienten met acute klachten die bij ons ingeschreven staan zullen wij zoveel mogelijk dezelfde dag proberen te helpen. Belt u `s ochtends zo vroeg mogelijk om een afspraak te maken.
Tijdens reguliere werktijden belt u 0164-249039 of 06 53 699863.

Voor acute klachten `s avonds of tijdens weekenden of feestdagen belt u 0900 tandpijn (0900-82637456). Denkt u eraan dat bij het bezoek aan de dienstdoende tandarts een entreebedrag gevraagd wordt wat niet door uw verzekering vergoed wordt.

Niet nagekomen afspraken.

Helaas komt het wel eens voor dat een afspraak vergeten wordt. Jammer genoeg zijn wij genoodzaakt dit in rekening te brengen. Wij rekenen 10 euro per tien minuten gereserveerde tijd. Als u problemen heeft uw afspraak na te komen kunt u met Nancy afspreken dat u een smsje krijgt om u te herinneren aan uw afspraak. Zorgt uw wel dat uw 06-nummer up to date in ons bestand staat?

Nieuwe patienten

Om de praktijk populatie constant te houden nemen we met tussenpozen nieuwe patienten aan. U kunt telefonisch informeren naar de status van opname. Belt u met de assistente 0164-249039.

Gezondheidsvragenlijst

Wij vragen alle patienten om een gezondheidsvragenlijst in te vullen. U kunt hier deze vragenlijst downloaden. Ook voor horizontale verwijzingen vragen wij u deze lijst in te vullen.

Doe uw mond open

Mocht het een keer voorkomen dat u vindt dat wij u onjuist of onzorgvuldig informeerden of behandelden? Doe dan uw mond open! Vraag ons om een verhelderend gesprek. Wij kunnen dan nog eens uitleggen waarom iets op een bepaalde manier gedaan is. Uit ervaring weten we hoe gemakkelijk misverstanden kunnen ontstaan. Meestal is een goed gesprek voldoende om het probleem op te lossen. Zo kunnen we dan gezamenlijk zoeken naar een oplossing.

Informatiepunt en klachtenregeling

Komen we er samen niet uit, dan kunt u telefonisch advies inwinnen bij het Tandheelkundig Informatiepunt (TIP). Het TIP is opgericht door onze beroepsorganisatie, de NMT. Levert ook dit geen bevredigende oplossing, dan kunt u gebruik maken van de NMT-klachtenregeling waarbij wij zijn aangesloten. Daarbij zijn twee mogelijkheden, namelijk bemiddeling en formele klachtbehandeling, resulterend in een uitspraak. Alhoewel we hopen dat dit niet nodig zal zijn kunt u altijd het TIP bellen. Tandheelkundig Informatiepunt (TIP, voor patiëntinformatie).
Telefoon: 0900 - 20 25 012 (25 eurocent per minuut)

Contact

Hieronder alle contactgegevens en route met een google button waar bevindt de praktijk zich.

Tandartspraktijk van Houtenstraat
Van Houtenstraat 29
4623 XK Bergen op Zoom
T:0164-249039
F:0164-233817
Spoed:06 53 69 98 63
info@tpvanhoutenstraat.nl
www.tpvanhoutenstraat.nl

Links

www.allesoverhetgebit.nl

www.kwaliteitsregistertandartsen.nl

x

Afsprakenformulier

Naam *  
Geboortedatum
Emailadres *  
Telefoon *  
Contacteer mij via
Aantal personen
Afspraak bij
Datum voorkeur

Afspraak over
Opmerkingen
Velden met een * zijn verplicht
x

Klachtenformulier

Naam *  
Geboortedatum
Emailadres *  
Telefoon *  
Klacht
Velden met een * zijn verplicht